NKE AUSTRIA

NKE AUSTRIA je osnovan od strane stručnih lica, službenika bivše kompanije Steyr Austria. NKE se u kratkom roku dokazao i postao jedan od vodećih proizvodjača premium klase na globalnom tržištu.

U prozvodnom programu NKE AUSTRIA su standardni i specijalni ležajevi za sve industrijske aplikacije, kao i tehničke usluge, uključujući razvoj proizvoda, inženjering, konsalting, dokumentacija i obuka.

Koristeći napredne testove i mernu opremu i strogu Austrijsku politiku kvaliteta možemo garantovati da je svaka serija ležajeva NKE koja se isporuči korisniku proizvedena po najvišim standardima kvaliteta.

Proizvodni pogon NKE AUSTRIA u Štajeru sertifikovan je prema zahtevima standarda ISO9001:2008, ISO14001:2004 i OHSAS 18001, a poseduje i sam Austrijski pečat kvaliteta - www.qualityaustria.com.

Kompanija KUGLAGER sa ponosom može da kaže da je ovlašćeni distributer i uvoznik jednog ovakvog brenda.

 

                                

 

 

        

 

FKL

FKL je brend koga vezuje sinonim visokog kvaliteta, fleksibilnosti i pouzdanosti, bave se proizvodnjom kotrljajućih ležajeva i kardanskih vratila za potrebe industrije poljoprivrednih mašina, gradjavinske mehanizacije, rudarske opreme, procesne industrije i drugih. 

Šezdest godina iskustva u proizvodnji, pouzdana tehnologija, i visok nivo znanja zaposlenih govori o poverenju pri kupovini FKL-ovih proizvoda.

KUGLAGER  je ovlašćeni distributer FKL-a. Kod nas na lageru možete pronaći celokupan asortiman FKL-ovih proizvoda.

                                                    

WBW I VBF

Kompanija KUGLAGER, kao organizacija za svoj osnovni cilj ima da svojim kupcima obezbedi sve na jednom mestu. Zahvaljujući tome naš tim konstantno radi na usavršavanju svog poslovanja i pronalaženju najboljih rešenja za naše kupce. Zbog toga smo odlučili da u našu ponudu uvrstimo i ekonomičnije brendove, namenje tržištu ekonomičnih potrošača, pa smo odabrali najbolje - i dalje pouzdan kvalitet po ekonomičnim cenama.

                    

 

SEMERINZI

 

KUGLAGER je ponosan na činjenicu da je direktan uvoznik brenda koji je uspeo da spoji visok Češki kvalitet, a i dalje ostajući cenovno konkurentan.

Sve  proizvode - semeringe, segere, remenje možete pronaći kod nas na lageru.

            

 

 

 

 

 

            

 

   

 

 

 

 

 

 

                                                                                  

Velika nam je čast što smo regionalni distributer FKL-a, brenda visokih performansi i kvaliteta. U KUGLAGER poslovnici možete pronaći celokupan asortiman FKL proizvoda. Zahvaljući tome što smo ovlašćeni distributeri FKL-a imamo odličnu saradnju sa FKL-om, kao i obuku za distributere da bi u svakom momentu bili obučeni i spremni za sva Vaša pitanja oko FKL-ovih proizvoda.

Za sve informacije oko FKL-ovih proizvoda možete nas kontaktirati putem broja telefona - 063/502/897.

Sve proizvode dole navedene u katalozima imamo na stanju u našim magacinima, u slučaju i da nešto trenutno nije na stanju budite slobodni da nas kontaktirate i mi ćemo se potruditi da Vam željeni proizvodi budu dostupni u najkraćem mogućem roku.

Tu smo za Vas!

Vaš KUGLAGER TIM

                                                         

 

Stručni kadar, visok kvalitet polaznog materijala, veoma kvalitetan mašinski park, kao i višedecenijsko iskustvo obezbedjuju konkurentni kvalitet proizvoda FKL-a. Sve vrste ležajnih jedinica koje proizvodi FKL dostupne su Vam u KUGLAGER poslovnici. Visok kvalitet, po povoljnim cenama.

 

U FKL-ovom programu kardana se nalaze: kardanska vratila za poljoprivrednu mehanizaciju, kardanska vratila za industriju, kardanska vratila za motorna vozila, kardanski krstaci, spojnice, srednji ležaji. U KUGLAGER poslovnici svi proizvodi su Vam dostupni, većinski deo robe se trudimo da imamo uvek na stanju, u slučaju da trenutno nemamo na stanju, kao ovlašćeni distributeri smo u mogućnosti da dobijemo proizvode u najkraćem mogućem roku.

FKL je brend vrhunskog kvaliteta, sigurnosti i pouzdanosti. Šezdeset godina iskustva u proizvodnji, pouzdana tehnologija i visok nivo znanja zaposlenih samo su neke od potvrda sigurnosti i kvaliteta koje FKL proizvodi nude.

Sama potvrda vrhunskog FKL-ovog kvaliteta je i činjenica da fabrika FKL jednim delom svog pogona proizvodi kotrljajuće ležajeve i za svetskog globalnog proizvodjača kotrljajućih ležajeva SKF.

Vrhunski kvalitet, proizveden u Srbiji. Obezbedite sigurnost, kupujte od proizvodjača iz svoje zemlje.Uvek smo spremni da Vam u svakom momentu obezbedimo svu traženu robu iz FKL-ovog asortimana proizvoda.

Vaš KUGLAGER TIM!

                                                                                 

 

   email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                       viber,whats'up: 063/502/897

Organizacija prodaje je važan faktor za korisnika usluga i kupca. Ovlašćeni trgovci SKF-a nisu samo školovani i informisani, oni su uvek tu pri ruci sa svojim skladištem na kom će se naći dobar deo asortimana SKF proizvoda.

Firma KUGLAGER DOO  za cilj ima da sa svojim skladištem u svakom trenutku svojim kupcima obezbedi traženu robu.

Zahvaljujući decenijskom iskustvu u ovoj oblasti svi članovi KUGLAGER TIMA su uvek na raspolaganju za sve nejasnoće i pomoć pri traženju robe iz SKF-ovog asortimana proizvoda.

Zato kupujte od iskusnih, tu smo za Vas!

Vaš KUGLAGER TIM

 

SKF LEŽAJEVI

SKF proizvodi širok asortiman ležajnih jedinica kako bi odgovorio na sve potrebe u okviru bilo koje primene.

100 godina inženjerskog znanja i iskustva na polju tribologije i srodnih nauka SKF je iskoristio za razvoj rešenja u cilju smanjenja troškova održavanja, potrošnje energije i veliki broj specijalnih rešenja.

Ležajne jedinice koje proizvodi SKF unapred su podmazane i sklopljene kako bi se omogućila brza i laka ugradnja.

U KUGLAGER poslovnici možete pronaći celokupan SKF-ov asortiman ležajeva, a za sve informacije o SKF-ovim ležajevima možete nas kontaktirati putem email adrese - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

www.skf.com/bearings

 

SKF ZAPTIVKE

Sa raznovrsnim profilima i materijalima, SKF je u mogućnosti da ponudi radijalne zaptivke, za skoro sve vrste industrijskih primena, kako u metričkim tako i u colovnim dimenzijama.

SKF nudi i širok asortiman hidrauličnih zaptivki, koji obuhvata zaptivke klipnjače i klipa, vodeće prstenove, kao i oringove i potporne prstenove.

SKF zaptivke za tešku industriju konstruisane su za zaptivanje u najtežim uslovima rada.

www.skf.com/seals

 

SKF LINEARNA TEHNIKA 

SKF je vodeći proizvodjač u linearnim tehnologijama. Nudi efikasna i pouzdana rešenja za linijsko kretanje. Neki od tih proizvoda su:

Rešenja za pozicioniranje: kompletni sistemi, precizni klizači. standardni klizači, minijaturni klizači.

Aktuatori: komandne jedinice, rotacioni aktuatori, teleskopski stubovi, linijski aktuatori.

Vodjice: okrugle, profilne, i precizne vodjice.

www.skf.com/linearmotion

 

SKF MAZIVA I SISTEMI PODMAZIVANJA

SKF rešenja za podmazivanje kreću se od specijalizovanih maziva do naprednih sistema za podmazivanje.

Osim što pomaže u smanjivanju broja povremenih otkaza na ležajevima i vremena stajanja mašine, ispravno podmazivanje može da poveća efikasnost u potrošnji energije.

www.skf.com/lubrication

 

SKF PROIZVODI ZA PRENOS SNAGE

Proizvod koji nosi oznaku SKF govori nam da je to proizvod visokog kvaliteta. Napredna tehnologija koja se koristi za proizvodnju daje proizvodima SKF znatne rezerve u radu, a korisniku vidljive uštede kroz duži vek trajanja i smanjenu potrošnju energije.

Prepoznatljivi širom sveta po superiornim kvalitetu i dugom veku trajanja SKF proizvodi predstavljaju savršen izbor za širok spektar primena.

www.skf.com/bearings

            

Od 28.10.2019 preduzeće KUGLAGER postaje ovlašćeni distributer i prodavac porizvodnog programa fabrike kotrljajućih ležajeva i kardana FKL iz Temerina. Velika nam je čast što smo regionalni distributer FKL-a, brenda visokih performansi i kvaliteta. 

FKL je brend vrhunskog kvaliteta, sigurnosti i pouzdanosti.  Šezdeset godina iskustva u proizvodnji, pouzdana tehnologija i visok nivo znanja zaposlenih, samo su neke od potvrda sigurnosti i kvaliteta koje FKL proizvodi nude.

 

DVOREDNI/SAMOŠTELUJUĆI/KUGLIČNI LAGER

dimensions: 8x24x8

RAZLIČITI KVALITETI