email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                       viber,whats'up: 063/502/897

Organizacija prodaje je važan faktor za korisnika usluga i kupca. Ovlašćeni trgovci SKF-a nisu samo školovani i informisani, oni su uvek tu pri ruci sa svojim skladištem na kom će se naći dobar deo asortimana SKF proizvoda.

Firma KUGLAGER DOO  za cilj ima da sa svojim skladištem u svakom trenutku svojim kupcima obezbedi traženu robu.

Zahvaljujući decenijskom iskustvu u ovoj oblasti svi članovi KUGLAGER TIMA su uvek na raspolaganju za sve nejasnoće i pomoć pri traženju robe iz SKF-ovog asortimana proizvoda.

Zato kupujte od iskusnih, tu smo za Vas!

Vaš KUGLAGER TIM

 

SKF LEŽAJEVI

SKF proizvodi širok asortiman ležajnih jedinica kako bi odgovorio na sve potrebe u okviru bilo koje primene.

100 godina inženjerskog znanja i iskustva na polju tribologije i srodnih nauka SKF je iskoristio za razvoj rešenja u cilju smanjenja troškova održavanja, potrošnje energije i veliki broj specijalnih rešenja.

Ležajne jedinice koje proizvodi SKF unapred su podmazane i sklopljene kako bi se omogućila brza i laka ugradnja.

U KUGLAGER poslovnici možete pronaći celokupan SKF-ov asortiman ležajeva, a za sve informacije o SKF-ovim ležajevima možete nas kontaktirati putem email adrese - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

www.skf.com/bearings

 

SKF ZAPTIVKE

Sa raznovrsnim profilima i materijalima, SKF je u mogućnosti da ponudi radijalne zaptivke, za skoro sve vrste industrijskih primena, kako u metričkim tako i u colovnim dimenzijama.

SKF nudi i širok asortiman hidrauličnih zaptivki, koji obuhvata zaptivke klipnjače i klipa, vodeće prstenove, kao i oringove i potporne prstenove.

SKF zaptivke za tešku industriju konstruisane su za zaptivanje u najtežim uslovima rada.

www.skf.com/seals

 

SKF LINEARNA TEHNIKA 

SKF je vodeći proizvodjač u linearnim tehnologijama. Nudi efikasna i pouzdana rešenja za linijsko kretanje. Neki od tih proizvoda su:

Rešenja za pozicioniranje: kompletni sistemi, precizni klizači. standardni klizači, minijaturni klizači.

Aktuatori: komandne jedinice, rotacioni aktuatori, teleskopski stubovi, linijski aktuatori.

Vodjice: okrugle, profilne, i precizne vodjice.

www.skf.com/linearmotion

 

SKF MAZIVA I SISTEMI PODMAZIVANJA

SKF rešenja za podmazivanje kreću se od specijalizovanih maziva do naprednih sistema za podmazivanje.

Osim što pomaže u smanjivanju broja povremenih otkaza na ležajevima i vremena stajanja mašine, ispravno podmazivanje može da poveća efikasnost u potrošnji energije.

www.skf.com/lubrication

 

SKF PROIZVODI ZA PRENOS SNAGE

Proizvod koji nosi oznaku SKF govori nam da je to proizvod visokog kvaliteta. Napredna tehnologija koja se koristi za proizvodnju daje proizvodima SKF znatne rezerve u radu, a korisniku vidljive uštede kroz duži vek trajanja i smanjenu potrošnju energije.

Prepoznatljivi širom sveta po superiornim kvalitetu i dugom veku trajanja SKF proizvodi predstavljaju savršen izbor za širok spektar primena.

www.skf.com/bearings