Velika nam je čast što smo regionalni distributer FKL-a, brenda visokih performansi i kvaliteta. U KUGLAGER poslovnici možete pronaći celokupan asortiman FKL proizvoda. Zahvaljući tome što smo ovlašćeni distributeri FKL-a imamo odličnu saradnju sa FKL-om, kao i obuku za distributere da bi u svakom momentu bili obučeni i spremni za sva Vaša pitanja oko FKL-ovih proizvoda.

Za sve informacije oko FKL-ovih proizvoda možete nas kontaktirati putem broja telefona - 063/502/897.

Sve proizvode dole navedene u katalozima imamo na stanju u našim magacinima, u slučaju i da nešto trenutno nije na stanju budite slobodni da nas kontaktirate i mi ćemo se potruditi da Vam željeni proizvodi budu dostupni u najkraćem mogućem roku.

Tu smo za Vas!

Vaš KUGLAGER TIM

                                                         

 

Stručni kadar, visok kvalitet polaznog materijala, veoma kvalitetan mašinski park, kao i višedecenijsko iskustvo obezbedjuju konkurentni kvalitet proizvoda FKL-a. Sve vrste ležajnih jedinica koje proizvodi FKL dostupne su Vam u KUGLAGER poslovnici. Visok kvalitet, po povoljnim cenama.

 

U FKL-ovom programu kardana se nalaze: kardanska vratila za poljoprivrednu mehanizaciju, kardanska vratila za industriju, kardanska vratila za motorna vozila, kardanski krstaci, spojnice, srednji ležaji. U KUGLAGER poslovnici svi proizvodi su Vam dostupni, većinski deo robe se trudimo da imamo uvek na stanju, u slučaju da trenutno nemamo na stanju, kao ovlašćeni distributeri smo u mogućnosti da dobijemo proizvode u najkraćem mogućem roku.

FKL je brend vrhunskog kvaliteta, sigurnosti i pouzdanosti. Šezdeset godina iskustva u proizvodnji, pouzdana tehnologija i visok nivo znanja zaposlenih samo su neke od potvrda sigurnosti i kvaliteta koje FKL proizvodi nude.

Sama potvrda vrhunskog FKL-ovog kvaliteta je i činjenica da fabrika FKL jednim delom svog pogona proizvodi kotrljajuće ležajeve i za svetskog globalnog proizvodjača kotrljajućih ležajeva SKF.

Vrhunski kvalitet, proizveden u Srbiji. Obezbedite sigurnost, kupujte od proizvodjača iz svoje zemlje.Uvek smo spremni da Vam u svakom momentu obezbedimo svu traženu robu iz FKL-ovog asortimana proizvoda.

Vaš KUGLAGER TIM!