NKE AUSTRIA

NKE AUSTRIA je osnovan od strane stručnih lica, službenika bivše kompanije Steyr Austria. NKE se u kratkom roku dokazao i postao jedan od vodećih proizvodjača premium klase na globalnom tržištu.

U prozvodnom programu NKE AUSTRIA su standardni i specijalni ležajevi za sve industrijske aplikacije, kao i tehničke usluge, uključujući razvoj proizvoda, inženjering, konsalting, dokumentacija i obuka.

Koristeći napredne testove i mernu opremu i strogu Austrijsku politiku kvaliteta možemo garantovati da je svaka serija ležajeva NKE koja se isporuči korisniku proizvedena po najvišim standardima kvaliteta.

Proizvodni pogon NKE AUSTRIA u Štajeru sertifikovan je prema zahtevima standarda ISO9001:2008, ISO14001:2004 i OHSAS 18001, a poseduje i sam Austrijski pečat kvaliteta - www.qualityaustria.com.

Kompanija KUGLAGER sa ponosom može da kaže da je ovlašćeni distributer i uvoznik jednog ovakvog brenda.

 

                                

 

 

        

 

FKL

FKL je brend koga vezuje sinonim visokog kvaliteta, fleksibilnosti i pouzdanosti, bave se proizvodnjom kotrljajućih ležajeva i kardanskih vratila za potrebe industrije poljoprivrednih mašina, gradjavinske mehanizacije, rudarske opreme, procesne industrije i drugih. 

Šezdest godina iskustva u proizvodnji, pouzdana tehnologija, i visok nivo znanja zaposlenih govori o poverenju pri kupovini FKL-ovih proizvoda.

KUGLAGER  je ovlašćeni distributer FKL-a. Kod nas na lageru možete pronaći celokupan asortiman FKL-ovih proizvoda.

                                                    

WBW I VBF

Kompanija KUGLAGER, kao organizacija za svoj osnovni cilj ima da svojim kupcima obezbedi sve na jednom mestu. Zahvaljujući tome naš tim konstantno radi na usavršavanju svog poslovanja i pronalaženju najboljih rešenja za naše kupce. Zbog toga smo odlučili da u našu ponudu uvrstimo i ekonomičnije brendove, namenje tržištu ekonomičnih potrošača, pa smo odabrali najbolje - i dalje pouzdan kvalitet po ekonomičnim cenama.

                    

 

SEMERINZI

 

KUGLAGER je ponosan na činjenicu da je direktan uvoznik brenda koji je uspeo da spoji visok Češki kvalitet, a i dalje ostajući cenovno konkurentan.

Sve  proizvode - semeringe, segere, remenje možete pronaći kod nas na lageru.