NKE AUSTRIA

NKE AUSTRIA je osnovan od strane stručnih lica, službenika bivše kompanije Steyr Austria. NKE se u kratkom roku dokazao i postao jedan od vodećih proizvodjača premium klase na globalnom tržištu.

U prozvodnom programu NKE AUSTRIA su standardni i specijalni ležajevi za sve industrijske aplikacije, kao i tehničke usluge, uključujući razvoj proizvoda, inženjering, konsalting, dokumentacija i obuka.

Koristeći napredne testove i mernu opremu i strogu Austrijsku politiku kvaliteta možemo garantovati da je svaka serija ležajeva NKE koja se isporuči korisniku proizvedena po najvišim standardima kvaliteta.

Proizvodni pogon NKE AUSTRIA u Štajeru sertifikovan je prema zahtevima standarda ISO9001:2008, ISO14001:2004 i OHSAS 18001, a poseduje i sam Austrijski pečat kvaliteta - www.qualityaustria.com.

Kompanija KUGLAGER sa ponosom može da kaže da je ovlašćeni distributer i uvoznik jednog ovakvog brenda.

 

                                

 

FERSA GROUP

FERSA je svetski lider u proizvodnji konusno-valjkastih ležajeva, cilindrično-valjkastih ležajeva, kugličnih ležajeva, i igličastih ležajeva za industrijska, komercijalna i putnička vozila. Fersa je rastuća kompanija koja se uspešno takmiči sa velikim mulitinacionalnim kompanijama čiji su glavni ciljevi: kvalitet, fleksibilnost i prvoklasna usluga.

Naporan rad na unapredjenju kvaliteta i kontinurana obuka kadrova rezultira sertifikacijom: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 16949, i drugih namenskih normi i standarda, nagradama za kvalitet, nagradama za poslovnu izvrsnost, nagradom za izvoznika godine i drugim prestižnim priznanjima.

Od Januara 2016-te NKE postaje član FERSA grupe. Fersa Grupa je stvorena spajanjem dva Evropska proizvodjača ležajeva: "Fersa bearings" u Španiji i "NKE bearings u Austriji.

U Fersa Grup-u spada i Fersin najnoviji brend za laka vozila - "A&S - Automotive Solutions".

Od osnivanja Fersa Grup-e 2016-te godine do danas, grupa je doživela značajan rast, zasnovan na posvećenosti i inovacijama u medjunardnoj ekspanziji. Danas je grupa prisutna na pet kontinenata sa četiri proizvodna centra, koji uključuju najnovije tehnologije 4.0.

Ponosni smo na činjenicu da smo ovlašćeni distributeri, i direktni uvoznici Fersa grup-e.

 

                                              

A&S - AUTOMOTIVE SOLUTIONS

"A&S" je član FERSA Grupe, specijalizovan za dizajn i razvoj rešenja za automobilsku industriju. A&S garantuje najbolje iskustvo za korisnike A&S proizvoda kroz visok kvalitet i pouzdanost.

                                            

FKL

FKL je brend koga vezuje sinonim visokog kvaliteta, fleksibilnosti i pouzdanosti, bave se proizvodnjom kotrljajućih ležajeva i kardanskih vratila za potrebe industrije poljoprivrednih mašina, gradjavinske mehanizacije, rudarske opreme, procesne industrije i drugih. 

Šezdest godina iskustva u proizvodnji, pouzdana tehnologija, i visok nivo znanja zaposlenih govori o poverenju pri kupovini FKL-ovih proizvoda.

KUGLAGER  je ovlašćeni distributer FKL-a. Kod nas na lageru možete pronaći celokupan asortiman FKL-ovih proizvoda.

                                                    

CODEX

CODEX je pouzdan Slovenački proizvodjač srednje klase ležajeva i opreme od 1993-će godine sa više od 400 distributera, u više od 40 zemalja, na više od 5 različitih kontinenata.

Pažnja, znanje i poverenje su glavne vrednosti CODEX-a. 

U CODEX-ovom proizvodnom pogonu se nalaze: kotrljajući ležajevi, lanci-lančanici, semerinzi, segeri, remenje.

KUGLAGER kao ovlašćeni distributer CODEX-a, u mogućnosti je da u svakom trenutku svojim kupcima obezbedi robu jakog srednjeg kvaliteta, po najpristupačnijim cenama u zemlji, i regionu.

                                                             

TOPROL I VBF

Kompanija KUGLAGER, kao organizacija za svoj osnovni cilj ima da svojim kupcima obezbedi sve na jednom mestu. Zahvaljujući tome naš tim konstantno radi na usavršavanju svog poslovanja i pronalaženju najboljih rešenja za naše kupce. Zbog toga smo odlučili da u našu ponudu uvrstimo i ekonomičnije brendove, namenje tržištu ekonomičnih potrošača, pa smo odabrali najbolje - i dalje pouzdan kvalitet po ekonomičnim cenama - TOPROL i VBF.

TOPROL i VBF su dva brenda, koji su deo iste fabrike. Iako spadaju u ekonomičnije brendove, oni i dalje ostaju dobrog kvaliteta. Proizvode kompletan asortiman za svaku industriju, uključujući i lance  i lančanike, pored kotrljajućih ležajeva i opreme.

KUGLAGER kao direktan uvoznik TOPROL-a u mogućnosti je svojim kupcima da ponudi kompletan asortiman ekonomičnijih proizvoda.

                    

 

GUFERO CZECH

GUFERO je Češki proizvodjač koji je osnovan 1989. godine. Zahvaljujući visokom kvalitetu i vrlo niskim cenama GUFERO se smatra jednim od najznačajnih dobavljača semeringa, segera, remenja i proizvoda od gume.

KUGLAGER je ponosan na činjenicu da je direktan uvoznik brenda koji je uspeo da spoji visok Češki kvalitet, a i dalje ostajući cenovno konkurentan.

Sve GUFERO proizvode - semeringe, segere, remenje možete pronaći kod nas na lageru.