KUGLAGER 

   

- KUGLAGER doo je preduzeće koje se bavi spoljnom i unutrašnjim trgovinom kotrljajućim ležajevima i ostalom pratećom opremom za kotrljajuće ležajeve. Preduzeće koje je prvo krenulo sa distribucijom kotrljajućih ležajeva na prostoru Republike Srbije. Zahvaljujući dugogodišnjem poverenju svih naših kupaca i niskim cenama, KUGLAGER doo i danas ostaje vodeća kompanija za distribuciju kotrljajućih ležajeva. 

 Naša osnovna zamisao je da naši kupci imaju kvalitete svih proizvodjača na jednom mestu, da većinu našeg asortimana robe imamo uvek na stanju, da se ne čeka iz uvoza.                          

U našem asortimanu robe posedujemo veliki broj proizvodjača kako zapadnih, tako i istočnih kvaliteta.
    KUGLAGER doo je distributer firmi: NTN-SNR Group, TIMKEN, KOYO, FAG, KYK, WBW, WBF, CX, FK, ARB, ZWZ, SUPTEX. 

 

- Ono što nas ističe i po čemu smo prepoznatljivi je dugogodišnje stečeno iskustvo i znanje o oblasti kotrljajućih ležajeva. Zahvaljujuci tome uvek Vam možemo pomoći kako pri odabiru kvaliteta, tako i za svaku vrstu saveta u ovoj oblasti. 

KUGLAGER je uvek tu za vas.

-Preduzeće je osnovano 1.marta 2003. godine i već više od 16. godina uspešnog poslovanja zasnovanog na poverenju i odličnoj saradnji kako sa našim partnerima, tako i sa našim kupcima se trudimo da ostajemo najbolji.

NAŠA MISIJA

-Pre svega naša misija je zadovoljstvo kvalitetom naših usluga kod svih naših kupaca. Svojim širokim asortimanom robe stvoriti najbolje uslove za naše kupce. Rastom i dobirim poslovanjem osigurati dobit za kompaniju. 

NAŠA VIZIJA

-Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u oblasti kvalitetnog poslovanja i trgovine i koja ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih predvidja i kreira. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu sa vremenom koje dolazi.

NAŠI CILJEVI

- Mi se ne zadovoljavamo onim što se od nas očekuje, mi se uvek potrudimo da uradimo i više od toga. Naš cilj je da svaki naš kupac posle nas bude zadovoljan i stekne poverenje o našem poslovanju i da sa istim zasnujemo dugoročnu saradnju.