Naša priča počinje još davnih 90-tih godina, kada su osnivači firme KUGLAGER poželeli da svoje stečeno znanje i iskustvo u ovoj oblasti, pretoče u kvalitetan biznis. Zahvljajući tome što su današnji vlasnici KUGLAGER-a prvi krenuli da se bave ovom oblašću u Srbiji i regionu, stečenim poverenjem dugogodišnjih kupaca uspevaju da osnuju firmu, koja već dve decenije uspešno posluje. 2015-te godine vlasnički kolektiv KUGLAGER-a  potkovan utemeljenim iskustvom spaja se sa novim mladim ambicioznim ljudima, koji znaju da mogu više. Spoj iskustva vlasnika firme i ambicije mladih ljudi dovelo je do toga da je danas kompanija KUGLAGER moderna kompanija, potkovana izuzetno jakim poslovnim vezama sa inostranstvom, što kompaniji KUGLAGER daje mogućnost za plasiranje najboljeg mogućeg proizvoda, i kvalitetne usluge svim našim kupcima, i to po najpristupačnijim cenama.

 

Ovim putem zahvalili bi se svim svojim ino-partnerima na  poverenju koje su nam ukazali, a koje nam daje mogućnost plasiranja  najboljeg proizvoda i usluge na tržište u Srbiji i regionu. Činjenica da smo firma koja je prva započela distribuciju kotrljajućih ležajeva na prostore Srbije i regiona, zahvalili bi se i našim dragim kupcima na poverenju koje nam daju sve ove godine, i zbog kojih smo danas tu gde jesmo.

Firma KUGLAGER je osnovana marta 2003. godine, i već dve decenije uspešnog poslovanja trudimo se da ostajemo najbolji!

 

 

                                  

                         

                                                 

   

                                                        

MISIJA - Pre svega naša misija je zadovoljstvo kvalitetom naših usluga kod svih naših kupaca. Svojim širokim asortimanom  robe stvoriti najbolje uslove za naše kupce. Rastom i dobrim poslovanjem osigurati dobit za kompaniju.

                                                                                              

VIZIJA - Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u oblasti kvalitetnog poslovanja i trgovine i koja ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih predvidja i kreira, da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu sa vremenom koje dolazi.

                                                                                                 

CILJEVI - Mi se ne zadovoljavamo onim što se od nas očekuje, mi se uvek potrudimo da uradimo i više od toga. Naš cilj je da svaki naš kupac posle nas bude zadovoljan i stekne poverenje o našem poslovanju i da sa istim zasnujemo dugoročnu saradnju.