KUGLAGER - ISTORIJAT  

Davnih 90.-tih godina 20.-tog veka kada su današnji vlasnici firme KUGLAGER svoj životni put okrenuli u sveri kotrljajućih ležajeva predstavljajli su sinonim pouzdanosti i napretka. Napornim radom i stečenim iskustvom  2003. godine odlučuju da asortiman kotrljajućih ležajeva prošire na semeringe i svu ostalu opremu i da svoje iskustvo pretoče u kvalitetan biznis.

Sve to je rezulitiralo otvaranjem jedne od vodećih kompanija na prostoru Srbije i regiona koja se bavi distribucijom kotrljajućih ležajeva različitog nivoa kvaliteta i cena.                                                                                               

KUGLAGER je preduzeće koje je od samog početka svoj poslovni put zasnivalo na tradiciji i poverenju kako kod svih naših kupaca, tako i kod poslovnih partnera. 

Zahvaljujući tome  KUGLAGER DOO i danas ostaje vodeća kompanija - za distribuciju kotrljajućih ležajeva na prostore Republike Srbije i regiona.

Preduzeće je osnovano 1.marta 2003. godine i već skoro dve decenije uspešnog poslovanja zasnovanog na poverenju i odličnoj  saradnji se trudimo da ostanemo najbolji.

                                   NAŠA MISIJA

- Pre svega naša misija je zadovoljstvo kvalitetom naših usloga kod svih naših kupaca. Svojim širokim asortimanom  robe stvoriti najbolje uslove za naše kupce. Rastom i dobrim poslovanjem osigurati dobit za kompaniju.

                                     NAŠA VIZIJA

- Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u oblasti kvalitetnog poslovanja i trgovine i koja ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih predvidja i kreira. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu sa vremenom koje dolazi.

                                    NAŠI CILJEVI

- Mi se ne zadovoljavamo onim što se od nas očekuje, mi se uvek potrudimo da uradimo i više od toga. Naš cilj je da svaki naš kupac posle nas bude zadovoljan i stekne poverenje o našem poslovanju i da sa istim zasnujemo dugoročnu saradnju.