Davnih 90.-tih godina 20.-tog veka kada su današnji vlasnici firme KUGLAGER svoj životni put okrenuli u sveri kotrljajućih ležajeva predstavljajli su sinonim pouzdanosti i napretka. Napornim radom i stečenim iskustvom  2003. godine odlučuju da asortiman kotrljajućih ležajeva prošire na semeringe i svu ostalu opremu i da svoje iskustvo pretoče u kvalitetan biznis. Sve to je rezulitiralo otvaranjem jedne od vodećih kompanija na prostoru Srbije i regiona koja se bavi distribucijom kotrljajućih ležajeva različitog nivoa kvaliteta i cena. KUGLAGER je preduzeće koje je od samog početka svoj poslovni put zasnivalo na tradiciji i poverenju kako kod svih naših kupaca, tako i kod poslovnih partnera. Zahvaljujući tome KUGLAGER DOO i danas ostaje vodeća kompanija - za distribuciju kotrljajućih ležajeva na prostore Republike Srbije i regiona. Preduzeće je osnovano 1.marta 2003. godine i već skoro dve decenije uspešnog poslovanja zasnovanog na Vašem poverenju trudimo se da ostajemo najbolji.   

                                   NAŠA MISIJA

              

Pre svega naša misija je zadovoljstvo kvalitetom naših usloga kod svih naših kupaca. Svojim širokim asortimanom  robe stvoriti najbolje uslove za naše kupce. Rastom i dobrim poslovanjem osigurati dobit za kompaniju.

                                     NAŠA VIZIJA

              

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u oblasti kvalitetnog poslovanja i trgovine i koja ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih predvidja i kreira. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu sa vremenom koje dolazi.

                                    NAŠI CILJEVI

              

Mi se ne zadovoljavamo onim što se od nas očekuje, mi se uvek potrudimo da uradimo i više od toga. Naš cilj je da svaki naš kupac posle nas bude zadovoljan i stekne poverenje o našem poslovanju i da sa istim zasnujemo dugoročnu saradnju.